Cees de Jong vil træde tilbage som adm. direktør for Chr.Hansen Holding A/S

 Cees de Jong vil træde tilbage som adm. direktør for Chr.Hansen Holding A/S
新闻稿 | Nov 28. 2017 08:08 GMT

Chr.Hansens administrerende direktør Cees de Jong har meddelt selskabet, at han efter at have fungeret som administrerende direktør i næsten fem år, ønsker at forfølge en karriere som bestyrelsesmedlem uden for Chr.Hansen.

Selskabet har indledt en proces for at finde en afløser, men indtil da vil Cees de Jong fortsætte som administrerende direktør for Chr.Hansen.

Ole Andersen, formand for bestyrelsen i Chr.Hansen Holding A/S, udtaler: ”Cees har gjort et fantastisk stykke arbejde for Chr.Hansen og aktionærer, medarbejdere og andre interessenter.Sammen med direktionen har Cees ledet virksomheden og leveret resultater i overensstemmelse med vores finansielle målsætning.Han har bidraget til at udvikle en ambitiøs strategi og været drivkraften bag vores initiativer i nye vækstområder.Når Cees de Jong forlader Chr.Hansen, vil det være en langt stærkere virksomhed, end da han tiltrådte, og med spændende fremtidsperspektiver.Jeg ser derfor frem til at finde og udpege en ny administrerende direktør for Chr.Hansen blandt de meget stærke kandidater, der utvivlsomt vil være til denne attraktive stilling.”

Cees de Jong udtaler:“Chr.Hansen har et unikt kompetencegrundlag og udsigt til stærk vækst, og det er, og har været, et stort privilegium at stå i spidsen for forretningen siden 2013.Virksomheden og dens medarbejdere har skabt fremragende resultater og opfylder fortsat målene i Nature’s no. 1-strategien, der fokuserer på at gøre Chr.Hansen til en ægte global virksomhed inden for mikrobielle løsninger.Selv om jeg nu vælger at forfølge en anden karriere, vil jeg fortsat være fuldt engageret i min rolle som administrerende direktør for Chr.Hansen, indtil min afløser er på plads.”


科汉森是为食品、营养、制药和农业行业开发天然解决方案的一家全球领先的生物科学公司。我们为各种食品、糖果、饮料、膳食补充剂、动物饲料和植物保护开发和生产发酵剂、酶、益生菌和天然色素。我们的产品创新基于大约 40,000 株微生物菌株——我们喜欢称之为“有益菌群”。我们的解决方案帮助食品制造商实现以更少的资源生产更多的产品,同时也减少了化学添加剂和其他合成物添加剂的使用,这使得我们的产品与当今世界息息相关。可持续性是科汉森改善食物和健康的愿景不可分割的一部分。2019 年,科汉森被 Corporate Knights 评为全球最可持续发展的公司,这要归功于我们为可持续发展付出的巨大努力以及我们与客户建立的众多合作伙伴关系。145 年来,我们一直在不断地为我们的合作伙伴以及全球终端消费者创造价值。令我们感到自豪的是,每天有超过 10 亿人在消费含有我们天然成分的产品。科汉森成立于 1874 年,并已在哥本哈根证券交易所上市。

共享