Cees de Jong vil træde tilbage som adm. direktør for Chr. Hansen Holding A/S

 Cees de Jong vil træde tilbage som adm. direktør for Chr. Hansen Holding A/S
Communiqué de presse | Nov 28. 2017 08:08 GMT

Chr. Hansens administrerende direktør Cees de Jong har meddelt selskabet, at han efter at have fungeret som administrerende direktør i næsten fem år, ønsker at forfølge en karriere som bestyrelsesmedlem uden for Chr. Hansen.

Selskabet har indledt en proces for at finde en afløser, men indtil da vil Cees de Jong fortsætte som administrerende direktør for Chr. Hansen.

Ole Andersen, formand for bestyrelsen i Chr. Hansen Holding A/S, udtaler: ”Cees har gjort et fantastisk stykke arbejde for Chr. Hansen og aktionærer, medarbejdere og andre interessenter. Sammen med direktionen har Cees ledet virksomheden og leveret resultater i overensstemmelse med vores finansielle målsætning. Han har bidraget til at udvikle en ambitiøs strategi og været drivkraften bag vores initiativer i nye vækstområder. Når Cees de Jong forlader Chr. Hansen, vil det være en langt stærkere virksomhed, end da han tiltrådte, og med spændende fremtidsperspektiver. Jeg ser derfor frem til at finde og udpege en ny administrerende direktør for Chr. Hansen blandt de meget stærke kandidater, der utvivlsomt vil være til denne attraktive stilling.”

Cees de Jong udtaler: “Chr. Hansen har et unikt kompetencegrundlag og udsigt til stærk vækst, og det er, og har været, et stort privilegium at stå i spidsen for forretningen siden 2013. Virksomheden og dens medarbejdere har skabt fremragende resultater og opfylder fortsat målene i Nature’s no. 1-strategien, der fokuserer på at gøre Chr. Hansen til en ægte global virksomhed inden for mikrobielle løsninger. Selv om jeg nu vælger at forfølge en anden karriere, vil jeg fortsat være fuldt engageret i min rolle som administrerende direktør for Chr. Hansen, indtil min afløser er på plads.”


Chr. Hansen est une entreprise internationale, leader dans le domaine de la bioscience, qui met au point des solutions naturelles pour les industries des secteurs alimentaire, nutritionnel, pharmaceutique et agricole. Nous développons et produisons des cultures, des enzymes, des probiotiques et des colorants naturels pour toute une série d'aliments, de bonbons, de boissons, de compléments alimentaires, de produits alimentaires pour animaux, ainsi que de produits de protection des plantes. Notre innovation en matière de produits repose sur environ 40 000 souches microbiennes – que nous aimons appeler de « bonnes bactéries ». Nos solutions permettent aux fabricants de produits alimentaires de produire plus avec moins – tout en limitant le recours à des produits chimiques ou à des additifs de synthèse – ce qui rend nos produits très intéressants dans le monde actuel. Le développement durable fait partie intégrante de la vision de Chr. Hansen pour améliorer l'alimentation et la santé. En 2019, Chr. Hansen a été classée l’entreprise la plus durable au monde par Corporate Knights grâce à ses efforts soutenus en matière de développement durable et à ses nombreux partenariats collaboratifs avec ses clients. Nous apportons de la valeur à nos partenaires et, au final, aux consommateurs du monde entier, et ce depuis plus de 145 ans. Nous sommes fiers que plus d'un milliard de personnes dans le monde consomment des produits contenant nos ingrédients naturels tous les jours. La société Chr. Hansen a été fondée en 1874 et est cotée au Nasdaq de Copenhague.

Partager