Cees de Jong vil træde tilbage som adm. direktør for Chr. Hansen Holding A/S

 Cees de Jong vil træde tilbage som adm. direktør for Chr. Hansen Holding A/S
Nota de prensa | Nov 28. 2017 08:08 GMT

Chr. Hansens administrerende direktør Cees de Jong har meddelt selskabet, at han efter at have fungeret som administrerende direktør i næsten fem år, ønsker at forfølge en karriere som bestyrelsesmedlem uden for Chr. Hansen.

Selskabet har indledt en proces for at finde en afløser, men indtil da vil Cees de Jong fortsætte som administrerende direktør for Chr. Hansen.

Ole Andersen, formand for bestyrelsen i Chr. Hansen Holding A/S, udtaler: ”Cees har gjort et fantastisk stykke arbejde for Chr. Hansen og aktionærer, medarbejdere og andre interessenter. Sammen med direktionen har Cees ledet virksomheden og leveret resultater i overensstemmelse med vores finansielle målsætning. Han har bidraget til at udvikle en ambitiøs strategi og været drivkraften bag vores initiativer i nye vækstområder. Når Cees de Jong forlader Chr. Hansen, vil det være en langt stærkere virksomhed, end da han tiltrådte, og med spændende fremtidsperspektiver. Jeg ser derfor frem til at finde og udpege en ny administrerende direktør for Chr. Hansen blandt de meget stærke kandidater, der utvivlsomt vil være til denne attraktive stilling.”

Cees de Jong udtaler: «Chr. Hansen har et unikt kompetencegrundlag og udsigt til stærk vækst, og det er, og har været, et stort privilegium at stå i spidsen for forretningen siden 2013. Virksomheden og dens medarbejdere har skabt fremragende resultater og opfylder fortsat målene i Nature’s no. 1-strategien, der fokuserer på at gøre Chr. Hansen til en ægte global virksomhed inden for mikrobielle løsninger. Selv om jeg nu vælger at forfølge en anden karriere, vil jeg fortsat være fuldt engageret i min rolle som administrerende direktør for Chr. Hansen, indtil min afløser er på plads.”


Chr. Hansen es una empresa global líder de biociencia que desarrolla soluciones naturales para las industrias de alimentación y nutrición, farmacéutica y agrícola. Desarrollamos y producimos cultivos, enzimas, probióticos y colorantes naturales para una gran diversidad de alimentos, dulces, bebidas, suplementos dietéticos, piensos para animales y fitosanitarios. Nuestra innovación en productos se desarrolla sobre la base de unas 40.000 cepas microbianas, a las que solemos llamar «bacterias beneficiosas». Nuestras soluciones permiten que los fabricantes de alimentos produzcan más con menos, al tiempo que también disminuyen el uso de productos químicos y aditivos sintéticos, lo que hace que nuestros productos sean muy apropiados en el mundo actual. La sostenibilidad forma parte integrante de la visión de Chr. Hansen de mejorar los alimentos y la salud. En 2019 Chr. Hansen fue clasificada como la compañía más sostenible del mundo por Corporate Knights, gracias a nuestros grandes esfuerzos en pro de la sostenibilidad y a las numerosas relaciones de colaboración con nuestros clientes. Desde hace más de 145 años aportamos valor a nuestros socios comerciales y, en última instancia, a los consumidores finales de todo el mundo. Nos llena de orgullo que cada día más de mil millones de personas consuman productos que contienen nuestros ingredientes naturales. Chr. Hansen fue fundada en 1874 y cotiza en la bolsa Nasdaq de Copenhague.

Compartir